Gerucht: Splinter Cell: Conviction voor de PS3?

Er drijft weer een opmerkelijk gerucht rond op internet. Microsoft kondigde op de E3 al eerder aan dat Splinter Cell: Conviction exclusief zou zijn voor de Xbox 360. Dit wisten ze iedereen maar al te goed in te peperen met volle trots.

Op de officiële site van Splinter Cell: Conviction is echter een gat te zien tussen de Xbox logo's en de leeftijdsaanduiding. Hier zou dus nog ruimte zijn voor een PlayStation 3 en een PC logo. Het mag dan wel behoorlijk vergezocht zijn dit gerucht, als je deze site vergelijkt met de Assassins Creed 2 site is het verschil wel opvallend. Wat denk jij? Bekijk de sites en oordeel zelf maar:

Splinter Cell: Conviction Site

Assassins Creed 2 Site

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?