Gerucht: Splinter Cell: Conviction naar de PlayStation 3?

Ubisoft zei al bij de onthulling van Splinter Cell: Conviction dat de game exclusief voor de Xbox 360 en pc zou zijn. Vandaag zette echter een werknemer in zijn CV dat hij de nieuwe Splinter Cell ook voor de PlayStation 3 ontwikkeld.

De uitgever heeft niets bevestigd van dit voorval. Het is nog steeds de vraag of deze werknemer belangrijke informatie gelekt heeft, of dat het gewoon een ongelukje was.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?