Gerucht: Special Edition Final Fantasy XIII naar Europa

Tot nu toe hebben we hier in Europa nog niet mogen genieten van een Special Edition binnen de Final Fantasy reeks. Er bestaat echter een kans dat de Special Edition van Final Fantasy XIII wel in Europa verschijnt.

De Duitse Amazon site beweert namelijk dat Square Enix de Special Edition op 7 maart naar Europa brengt. Verdere details heeft de site helaas niet bekendgemaakt. Houd Gameliner dus in de gaten voor meer info.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?