Gran Turismo

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2009
  • Platformen PlayStation Portable
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

Gerucht: Sony werkt aan Gran Turismo-film

Volgens een anonieme bron van de website TheWrap wordt er op het moment gewerkt aan een film gebaseerd op Gran Turismo. Volgens het gerucht werkt Sony Pictures samen met Mike De Luca en Dana Brunetti die eerder Fifty Shades of Grey hebben geproduceerd.

Hoewel we dit nieuws met een flinke korrel zout moeten nemen is het natuurlijk wel mogelijk. Race films zijn op het moment zeer hot dankzij The Fast and the Furious en de aankomende Need for Speed film.

Op dit moment wordt er gewerkt aan Gran Turismo 6 die eind dit jaar voor de PlayStation 3 verschijnt en later misschien ook voor de PlayStation 4.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?