Gerucht: Sony komt met 4 nieuwe titels

Dat uitgever Sony 4 games heeft geregistreerd, is niet raar, maar dat alleen de titel nog maar bekend is, is weer van andere koek.

Digi Tiles, Earthshield, Legend of Kunoichi en Smashbreak zijn de nieuwste titels. Waarschijnlijk gaat het hier wel om kleine games, maar waarvoor is vooralsnog onbekend. Jullie gaan er zeker meer van horen bij Gameliner.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?