Gerucht: Sony brengt grote PlayStation-titels naar mobiel

Het lijkt erop dat PlayStation plannen heeft om grote titels naar mobiele apparaten te brengen. Dit blijkt uit een een vacature van Sony.

Recentelijk heeft Sony een nieuwe vacature geplaatst voor een 'Head of Mobile' bij Sony Interactive Entertainment PlayStation. Hiermee doelen ze op een succesvolle sollicitant die het voortouw neemt en talent heeft om "de ontwikkeling en strategie van mobiel gamen te leiden en de toekomst van gamen voor een wereldklasse studio te helpen vormen". Daarnaast wijst Sony erop dat de sollicitant "alle aspecten voor de uitbreiding van onze game-ontwikkeling van consoles en pc's tot aan mobiel en live-diensten leidt met de focus op het succesvol aanpassen van PlayStation's meest populaire franchises voor mobiel".

The Last of Us3

Sony heeft nog niets vrijgegeven over de werkelijke plannen. Ook het gerucht dat Last of Us Remake voor de PlayStation 5 in de maak is, moet nog bevestigd of ontkracht worden.

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?