Gerucht: Sony blaast Dreamcast nieuw leven in

Uit een onlangs opgedoken marketingdocument zou zijn gebleken dat Sony plannen heeft om oude Dreamcast-titels exclusief via het PSN beschikbaar te stellen.

In ruil voor deze exclusieve deal zou SEGA meer ondersteuning bij de marketing van haar nieuwe games vragen van SCEA. Naast deze Dreamcast-titels zou Sony ook van plan zijn PlayStation 2 titels aan te gaan bieden via het PSN.

In hetzelfde document is ook te vinden dat Sony van plan is de nieuwe motion controller volgend jaar in maart uit te brengen, en zijn er plannen voor een Blu-ray met daarop een compilatie van Sonic-games. Deze compilatie is met een verwachte prijs van 99 dollar wat aan de prijzige kant, maar desondanks verplichte kost voor fans van de blauwe egel.

Wat er van bovenstaande geruchten waar is en in hoeverre het om concrete plannen gaat moet nog duidelijk worden. Vooralsnog heeft Sony niets officieel bevestigd, dus plaatsen we dit nieuwsbericht keurig onder het kopje 'Gerucht'.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?