Gerucht: Sonic in Super Mario Galaxy 2?

Sonic en Mario duiken steeds vaker op samen in een game, zo zitten ze beide natuurlijk in de game Mario & Sonic op de Olypische winterspelen. Maar daar zal het volgens het magazine NGamer niet bij blijven.

Zojuist laat NGamer, via Twitter weten dat ze van een betrouwbare bron hebben vernomen dat Sonic opduikt in de nieuwe Super Mario Galaxy 2. Om precies te zijn in de wereld Green Hill Galaxy.

We've just had some shocking news from an inside source at Nintendo: Sonic will be a playable character in Mario Galaxy 2! Wha?

()

More teasing from our insider: Sonic levels will be in 'Green Hill Galaxy'. Matthew's nearly in tears (of despair)

Het nieuws is nog niet bevestigd door Nintendo en SEGA, maar beiden laten verder ook niets over dit nieuws los.

Wat we van dit nieuws mogen geloven weten we niet. In elk geval houden SEGA en Nintendo beiden hun lippen stijf op elkaar.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?