Gerucht: Sonic in Super Mario Galaxy 2?

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Sonic en Mario duiken steeds vaker op samen in een game, zo zitten ze beide natuurlijk in de game Mario & Sonic op de Olypische winterspelen. Maar daar zal het volgens het magazine NGamer niet bij blijven.

Zojuist laat NGamer, via Twitter weten dat ze van een betrouwbare bron hebben vernomen dat Sonic opduikt in de nieuwe Super Mario Galaxy 2. Om precies te zijn in de wereld Green Hill Galaxy.

We've just had some shocking news from an inside source at Nintendo: Sonic will be a playable character in Mario Galaxy 2! Wha?

()

More teasing from our insider: Sonic levels will be in 'Green Hill Galaxy'. Matthew's nearly in tears (of despair)

Het nieuws is nog niet bevestigd door Nintendo en SEGA, maar beiden laten verder ook niets over dit nieuws los.

Wat we van dit nieuws mogen geloven weten we niet. In elk geval houden SEGA en Nintendo beiden hun lippen stijf op elkaar.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer