Gerucht: Sonic 2 naar de iPhone

In 1992 verscheen Sonic: The HedgeHog voor de MegaDrive. Op het internet gaat nu het gerucht rond dat de game een poort krijgt voor de iPhone, aldus de website Appolicious.com die de game mogelijk al heeft gezien.

Ook is er volgens de website wat gedaan aan de nog al slechte besturing van het eerste deel. Deze zal iets directer reageren waardoor je Sonic wat beter in bedwang houd. Helaas kan je Tails niet besturen, want deze zal altijd door de computer worden bestuurd. Er zal dus helaas geen co-op in zitten voor de iPhone gamers.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?