Gerucht: SNES-games en speciale controller onderweg naar Switch

SNES-games en een speciale controller zijn onderweg naar de Switch. Tenminste, dat is wat een document van Nintendo ons doet geloven.

Eenieder die in het bezit is van een geldig Nintendo Switch Online-abonnement kan momenteel een flink aantal NES-games spelen. Speciaal voor deze online dienst heeft Nintendo vorig jaar ook speciale draadloze NES-controllers uitgebracht voor de Switch. Een document dat Nintendo onlangs bij het FCC heeft ingediend, doet vermoeden dat SNES-games binnenkort ook naar de abonnementsdienst komen. Het ingediende document, dat door een oplettende ResetEra-gebruiker ontdekt is, bevat namelijk een afbeelding van de achterkant van een SNES-controller die volgens het label voor de Switch bedoeld is. Er is dus een grote kans dat we binnenkort SNES-games op de Nintendo Switch kunnen gaan spelen met een speciale draadloze SNES-controller.

SNES Controller Switch FCC

De meeste onderdelen van het door Nintendo ingediende document, waaronder foto's van de controller, zijn tot juni volgend jaar als vertrouwelijk gemarkeerd. Wellicht komen de nieuwe controller en games volgende zomer dus naar de abonnementsdienst.

BRON FCC

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?