Gerucht: Slogan PlayStation Move bekend?

De strijd tussen het meest innovatieve product is in volle gang. Zowel Sony's PlayStation Move als Project Natal van Microsoft vangen hoge ogen. Welke gaat beter verkopen? Het hangt allemaal af van beide marketingplannen.

Reclame, advertenties, event's, sponsors en ook een slogan. Het hoort het allemaal bij het marketing proces. Er gaan geruchten dat de nieuwe slogan van de PlayStation Move, Move into the Action gaat worden. Of deze het ook daadwerkelijk is. Dat is natuurlijk de vraag. Houd Gameliner in de gaten voor meer nieuws.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?