Gerucht: Slaat Black Ops de Wii over?

Ontwikkelaar Treyarch heeft er met zijn Call of Duty games tot nu toe altijd voor gezorgd dat de Nintendo Wii niet vergeten wordt. Dit keer zou dat zomaar eens anders kunnen zijn.

Via de pre-orders op de site GameStop is namelijk te zien dat de game zal verschijnen voor de grote drie - de pc, PlayStation 3 en Xbox 360 - maar de Wii is nergens te bekennen in het lijstje.

Vooralsnog zijn het nog geruchten, vooral omdat Activision officieel nog niets heeft losgelaten over de platforms waarop de game zal verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?