Gerucht: Sky Player ook naar de PS3?

Als we Griff Parry, directeur van de On Demand-service bij Sky, mogen geloven, zullen we binnenkort ook op de PS3 gebruik kunnen maken van de Sky Player, een On Demand-service vergelijkbaar met de BBC's iPlayer.

I can talk generally about our desire to extend to any device that supports a good quality experience to project the content. The PS3 is clearly a device where that is possible. And so it may very well happen in the future. Having said that, we're very happy to be working with Xbox for the time being.

Sinds vorige week kunnen Britse Xbox Live Gold members al genieten van deze service. Ook al komt deze service naar de PlayStation 3, dan nog is het niet zeker of ook wij van de Sky Player zullen kunnen genieten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?