Check hier alle PlayStation State of Play content

Gerucht: Skate 3 al in ontwikkeling?

Geruchten komen en gaan, soms zijn ze waar en soms zijn ze onzin. Toch ben ik blij dat ze bestaan, niks is leuker dan speculeren over een gerucht en achteraf erom lachen, of verbaast erover zijn dat het toch waar was.

Nu is daar weer het gerucht dat Skate 3 alweer in ontwikkeling is. Geen opmerkelijk of baanbrekend gerucht, maar toch wil ik hem jullie niet onthouden weer. Er stond op twitter namelijk een tweet van Schmitty, iemand van een skateboard site. In de tweet stond:

I just got told tonight we gotta celebrate, one of the bro's got offered to be in SKATE 3

Iemand van zijn vrienden heeft dus een uitnodiging gekregen om in Skate 3 te mogen zitten. Of dit grootspraak is kan niemand zeggen natuurlijk, maar als er een vervolg op Skate 2 komt is het geen grote verrassing. EA heeft er immers een handje van vele sequels uit te brengen. Nu is het wachten of er een officiële aankondiging komt van hun kant.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?