Gerucht: Silent Hills komt toch uit, maar dan op de PS5

Geplaatst:
Aangepast: 30 juni 2021 15:46

Herinner jij je P.T. nog? Of eigenlijk: Silent Hills? Volgens geruchten komt deze horror game toch nog uit, maar dan op de PlayStation 5.

Waarom doen we onszelf dit aan? Alsof Silent Hill 1 en 2 nog niet erg genoeg waren. Maar goed, ik moet toegeven dat ik P.T. met veel plezier (en veel nachtmerries naderhand) heb gespeeld en dat ik toch wel erg teleurgesteld was toen Kojima bekendmaakte dat de game niet meer gemaakt zou worden. De geruchten komen van twee twitterkanalen, die allebei spreken over een Silent Hill remake en een Silent Hills revival voor de PlayStation 5, die ook gebruik gaat maken van de next-gen VR van Sony. Silent Hills is nog geen 'done deal', maar als dit doorgaat krijgt Kojima volledige creatieve vrijheid, om ons de stuipen op het lijf te jagen. Het lijkt erop dat Sony tussenpersoon speelt voor Hideo Kojima en Konami om de revival van Silent Hills mogelijk te maken en dat ze er een narrative-driven game van willen maken, zoals Until Dawn. Het lijkt er dus toch op dat de starters van de petitie rondom Silent Hills hun zin gaan krijgen.

Kojima Productions lijkt iets te teasen op hun twitterkanaal en fans denken dat het met Silent Hills te maken heeft en dat we er deze maand nog meer over gaan horen.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Silent Hill

Series

Silent Hill

Uitgever

Konami

Reviewscore

-

Platforms

Nintendo Game Boy Advance, PlayStation

Releasedatum

1 augustus 1999

Ontwikkelaar

Team Silent

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord