Check al onze gamescom content hier!
Scalebound
  • ONTWIKKELAAR PlatinumGames Inc.
  • RELEASEDATUM geannuleerd
  • PLATFORMEN Xbox One
  • GAMELINER SCORE -

Gerucht: Scalebound staat op uit de dood

Scalebound was ooit een veelbelovende exclusieve titel voor de Xbox One, maar helaas viel het project in duigen en trok Microsoft Studios de stekker eruit. Nu lijkt de ontwikkeling toch weer op te zijn gepakt, maar komt de game naar de Nintendo Switch.

In 2017 liet Microsoft Studios, tot teleurstelling van vele fans, weten dat Scalebound niet langer meer in ontwikkeling is. Ruim twee jaar later lijkt er toch weer hoop te zijn voor de game gebaseerd op draken. Volgens bronnen is het project namelijk weer opgepakt door ontwikkelaar Platinum Games en lijkt de bestemming nu de Nintendo Switch te worden. Of de game destijds helemaal in de prullenbak is gegooid of dat het weer opgepakt kan worden waar ze destijds zijn gebleven is niet duidelijk. Gezien de relatie tussen Platinum Games en Nintendo is het niet ondenkbaar dat dit gerucht op waarheid berust. De ontwikkelaar maakt veel van hun games exclusief voor de Nintendo Switch.

Scalebound

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?