Gerucht: Rockstar Games kondigt nieuwe game aan op E3

Geplaatst: 12 mei 2019 15:30
Aangepast: 12 mei 2019 17:49

E3 is nog minder dan een maand weg en er zijn veel geruchten over aankondigingen die mogelijk op het game evenement gaan plaatsvinden. Zo gaat er een gerucht rond dat Rockstar Games, de ontwikkelaar van onder andere Grand Theft Auto en Red Dead Redemption, ook een nieuwe titel gaat aankondigen.

Het is al bevestigd dat Rockstar Games aanwezig is op E3, maar wat ze daar van plan zijn is nog onduidelijk. Een Redditgebruiker meent het antwoord daarop te hebben gevonden. Hij beweert te werken bij Take-Two Interactive, het moederbedrijf van Rockstar Games. Volgens hem kondigt Rockstar Games een nieuwe game aan op E3. Hij kon echter niet zeggen over welke game het gaat. Mensen denken dat het mogelijk gaat om een nieuwe Grand Theft Auto of Bully 2.

onbekend

De Reddit post is ondertussen verwijderd. E3 is 11 tot 13 juni in Los Angeles.

Bron: Dexerto

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord