Gerucht: Rock Band 3 wordt mogelijk aangekondigd

Hoewel Activision al aan haar zesde Guitar Hero begint en dan heb ik alle extra uitbreidingen nog niet eens mee geteld. Doet Electronic Arts het iets rustiger aan met het uitmelken van zijn titels. Hoewel Electronic Arts er in het verleden ook een handje van had.

Zoals mijn titel al deed vermoeden zal Electronic Arts mogelijk met een Rock Band 3 aankondiging komen volgende week. Dit omdat ontwikkelaar Harmonix volgende week met een officiële aankondiging komt.

Echter is het wel hopen op een wereldwijde release aangezien de vorige keren de verkoop in Europa erg moeizaam op gang kwam.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?