Resident Evil: Revelations

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 27 januari 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, Nintendo 3DS, PlayStation 4
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Gerucht: Resident Evil Revelations 3 is mogelijk in ontwikkeling

Capcom is mogelijk bezig met de ontwikkeling van Resident Evil Revelations 3. Dat beweert leaker Dusk Gollum op Twitter.

Vorige week lekte het releaseschema van ontwikkelaar Capcom uit door een cyberaanval. In die lijst was een nieuwe Resident Evil-game te vinden met de naam Resident Evil Outbreak, die gepland staat voor eind 2021. Resident Evil Outbreak is een spin-off-franchise die voor het eerst in 2003 uitkwam. Deze game wekte de interesse van fans en één van hen vroeg aan Resident Evil-lekker Dusk Gollum of die er wat van afwist. De leaker reageerde hierop dat deze game niks met de Outbreak-franchise te maken heeft, maar eigenlijk Resident Evil Revelations 3 is. Resident Evil Revelations is een andere spin-off van de Resident Evil-franchise. Zijn tweet is hieronder te bekijken.

Capcom heeft zelf nog niets officieel aangekondigd over Resident Evil Outbreak. Dus neem dit bericht met een korrel zout.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?