Resident Evil 6
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • EERSTE RELEASEDATUM 2 oktober 2012
  • PLATFORMEN Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Horror
  • GAMELINER SCORE

Gerucht: Resident Evil 6 in handen van andere producer

Jun Takeuchi, producer van Resident Evil 5, heeft te kennen gegeven dat hij vermoedelijk niet zal werken aan deel 6. Schijnbaar durft hij de verantwoording niet aan, zijn opmerking is hieronder te lezen:

It doesn't appear as though either of us is going to be in charge", having joked that he and Kawata were "playing blackjack to decide who is going to be stuck with the responsibility.

De lat moet natuurlijk steeds hoger gelegd worden bij een vervolg en dit heeft de heren achter Resident Evil 5 schijnbaar pas echte angst aangejaagd. Op zich wel goed dat ze alles op alles willen zetten om het vervolg weer te laten knallen. Al rest ons nog de vraag wie het aandurft om dit allemaal waar te maken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?