Gerucht: Resident Evil 4 remake in de maak bij Capcom

Geplaatst:

De remakes van Resident Evil lijken niet snel te stoppen. Na de successen van Resident Evil 2 en 3, is het nu de beurt aan deeltje vier voor een make-over.

Meerdere bronnen vanuit de game-industrie vertelden VGC dat Resident Evil 4 een remake krijgt, met een releasedatum gericht naar 2022. Dit project wordt vooral geleid door M-Two, het ontwikkelingsteam dat bestaat uit ex-medewerkers van Platinum Games. M-Two was al bezig met een remake voor Capcom, maar dat is een andere franchise dan Resident Evil. Capcom heeft de zegen gekregen van Shinji Mikami, de originele topman achter Resident Evil 4. Lees hier de review van de laatste remake van Capcom, Resident Evil 3.

Resident Evil 4 is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne platformen. Kijk jij uit naar weer een nieuwe remaster van Capcom?

Bron: VGC
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 4

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

Platforms

PlayStation 2, Nintendo GameCube, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, VR

Releasedatum

11 januari 2005

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord