Gerucht: Releasedatum Metroid Prime 4 bekend

Een Tsjechische online gameshop heeft mogelijk de releasedatum van Metroid Prime 4 bekend gemaakt. Het is nog voor dit jaar en dit zou in lijn liggen met wat Reggie Fils-Aimé al eerder had aangegeven.

Metroid Prime 4 moet uitkomen op 29 november 2019. Dit is geen vreemde datum op zich, want het is mogelijk de grootste titel van Nintendo dit jaar en dat zo vlak voor de feestdagen. De ontwikkeling van de game zou op schema lopen wat een release dit jaar niet vreemd maakt. Metroid Prime 4 is dan minimaal een kleine drie jaar in ontwikkeling en zou ons weer een nieuw langverwacht deel met Samus Aran in de hoofdrol moeten bieden.

Of de game nu ook in ontwikkeling is door Bandai Namco is nog steeds de vraag. Wie weet hebben we snel antwoord.

BRON Supergamer

Over auteur Timo de Hoop

Timo de  HoopEen Nintendo-kid in hart en nieren. De Nintendo 64 kent Timo door en door, maar tegenwoordig ligt zijn focus voornamelijk op de Xbox, gezien die PlayStation 4 maar uit blijft (“ooit”, zegt ‘ie dan…). Misschien stapt Timo over wanneer zijn geliefde Lara Croft exclusief naar Sony’s console komt, want daar heeft onze casanova wel een beetje een digitale crush op.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?