Check hier alle PlayStation State of Play content

Gran Turismo 5

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 24 november 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Gerucht: Release Gran Turismo 5 op 11 december?

Het wachten op Gran Turismo 5 zal ongetwijfeld voor vele gamers bijna ondragelijk worden momenteel. Nu is er dan wel een sprankeltje hoop voor de auto verslaafden, de game zou zo maar eens rond de kerstdagen onder je boompje kunnen schitteren.

In een interview met Kazunori Yamauchi van ontwikkelaar Polyphony werd duidelijk dat de game zo goed als af is en uitgebracht kan worden wanneer hij zelf wenst. Een onderzoek van de Franse site jvn.com leverde een mogelijke releasedatum op, namelijk 11 december. Of dit echt zo is? Wie zal het zeggen, maar wie weet ben je op 11 december dus al aan de 'race'.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?