Gran Turismo 5

  • Ontwikkelaar Polyphony D.
  • Eerste releasedatum 24 november 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Gerucht: Release Gran Turismo 5 dit jaar?

De racegame der racegames, Gran Turismo 5, komt waarschijnlijk eerder dan verwacht. Op de site play.com staat de release gepland op 27 november 2009. Wel gaat het hier om de release in Engeland. Je kan er echter donder op zeggen dat de game dan ook bij ons verschijnt. Is dit niet zo, dan zeker wel vlak erna.

Deze natte droom voor race fanatici kan dus nog dit jaar met behulp van je PlayStation 3 werkelijkheid worden. Niet meteen de datum gaan noteren, want de site vermeld wel het volgende:

Please be advised that the release date currently listed on the website, the 27th november 2009, is as given to us by the publisher/manufacturer of the game. Should this release date change we will update the website accordingly.

Met andere woorden, de datum kan nog wijzigen, maar wie weet race je dit jaar al naar de winkels voor deze topper. Tot die tijd kun je met Gran Turismo: Prologue je ongeduld onder controle houden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?