Gerucht: Red Dead Redemption 2 krijgt pc release

Geplaatst:

Tot nu toe hebben pc-bezitters nog niet van Red Dead Redemption 2 kunnen genieten. Binnenkort kan daar echter verandering in komen, want Red Dead Redemption 2 krijgt naar verluidt een pc release.

Red Dead Redemption 2 is al een tijdje uit en de game is nog steeds zeer populair. De game is echter niet op de pc uitgekomen, terwijl Rockstar dat met de meeste games uiteindelijk wel doet. Er is onlangs echter nieuwe informatie opgedoken waaruit blijkt dat Red Dead Redemption 2 toch een pc release gaat krijgen. Een aantal oplettende fans gaf onlangs namelijk op Reddit aan op het LinkedIn-profiel van een programmeur die aan de game gewerkt heeft te hebben zien staan dat de game ook op pc uitkomt. Een tijdje terug vonden oplettende Reddit-gebruikers eenzelfde soort bewijs ook al op het LinkedIn-profiel van een andere programmeur die betrokken was bij de game en de Zweedse MediaMarkt had eventjes een winkelpagina voor de pc-versie online staan. Krijgen we dan toch echt een pc release van Red Dead Redemption 2? De tijd zal het leren.

Red Dead Redemption 2 is momenteel te spelen op PlayStation 4 en Xbox One. Of en wanneer er een pc-versie verschijnt, is momenteel nog niet officieel bevestigd.

Bron: Reddit
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption 2

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 oktober 2018

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord