Gerucht: Reboot Star Wars Knights of the Old Republic onderweg

Geplaatst:
Aangepast: 10 september 2021 11:37

Het nieuws rondom Star Wars blijft zich maar aandienen. Naast een remaster, zijn er naar verluidt ook een reboots van Star Wars: Knights of the Old Republic-games in de maak.

Vorige week ging het gerucht al dat er een nieuwe Star Wars: Knights of the Old Republic in de maak is. Jordan Maison, hoofdredacteur bij Cinelinx voegt hieraan toe dat er niet alleen gewerkt wordt aan een remake van de games, maar ook dat er nog dit jaar reboots gaan verschijnen. De Star Wars-games krijgen in dat geval dus zowel een port als een heuse remake. Maison geeft in zijn tweet wel aan dat hij nog geen details heeft om het nieuws te ondersteunen. Met het verlopen van EA's Star Wars licentie lijkt de franchise op het gebied van gaming weer helemaal op te leven. Zo werkt bijvoorbeeld ook Ubisoft aan een Star Wars-game.

Een officiële reactie op deze geruchten is nog uitgebleven. Het is dus nog even afwachten of we straks daadwerkelijk opnieuw aan de slag kunnen met Star Wars: Knights of the Old Republic.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Series

Star Wars

Uitgever

Lucasfilm

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Aspyr Media

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord