Gerucht: Rainbow Six Siege komt naar Xbox Game Pass

Geplaatst:

Xbox Game Pass blijft maar groeien en gaat wellicht binnenkort een grote shooter toevoegen aan de collectie. De nieuwste tweet hint sterk naar Rainbow Six Siege.

Er zijn drie factoren in de tweet die het gerucht kracht geven. De eerste twee zijn vrij duidelijk te spotten vanaf moment één. We zien een belegering in actie, wat natuurlijk staat voor "siege". De regenboog boven het kasteel is een vrij duidelijke hint, maar hij wordt nog beter. Er zijn namelijk maar zes soorten kleuren aanwezig in de regenboog. Als je alle hints bij elkaar stopt krijg je Rainbow Six Siege. Er wordt ook gesproken over een mogelijke overname van Ubisoft, aangezien Microsoft niet bang is grote aankopen te doen. De tijd zal het leren, maar mijn geld staat op de toevoeging van de populaire competitieve shooter.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game komt ook naar de next gen consoles met verbeterde grafische kracht.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Series

Tom Clancy's Rainbow Six

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 december 2015

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord