Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 1 december 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Gerucht: Rainbow Six Siege komt naar Xbox Game Pass

Xbox Game Pass blijft maar groeien en gaat wellicht binnenkort een grote shooter toevoegen aan de collectie. De nieuwste tweet hint sterk naar Rainbow Six Siege.

Er zijn drie factoren in de tweet die het gerucht kracht geven. De eerste twee zijn vrij duidelijk te spotten vanaf moment één. We zien een belegering in actie, wat natuurlijk staat voor "siege". De regenboog boven het kasteel is een vrij duidelijke hint, maar hij wordt nog beter. Er zijn namelijk maar zes soorten kleuren aanwezig in de regenboog. Als je alle hints bij elkaar stopt krijg je Rainbow Six Siege. Er wordt ook gesproken over een mogelijke overname van Ubisoft, aangezien Microsoft niet bang is grote aankopen te doen. De tijd zal het leren, maar mijn geld staat op de toevoeging van de populaire competitieve shooter.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game komt ook naar de next gen consoles met verbeterde grafische kracht.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?