Gerucht: PSP's Minis voor kerst op de PlayStation 3?

Sinds de release van de PSP Go zijn ze er. PSP Minis, kleine games die je voor een zachte prijs kunt kopen uit de PlayStation store. Op je PSP wel te verstaan. Nu doet het gerucht de ronde dat deze 'mini' games nog speelbaar zullen zijn op je PlayStation 3 voor kerst! De bron meld overigens dat de resolutie van de games speciaal voor PlayStation 3 nog bijgewerkt zullen worden.

Sony antwoordde op dit gerucht met, dat er veel geruchten zijn in deze wereld. Als dat niks zegt, dan bestaat Sinterklaas echt. In ieder geval weet je nu zeker dat je tenminste met kerst aan de gang kan met de Minis, nu ook op je PlayStation 3!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?