Gerucht: PSP krijgt touchscreen

Gisteren maakte Sony bekend dat ze bezig zijn met 15 nieuwe PSP titels voor dit jaar. Het opvallende hieraan is dat ook de game Finger Connection ertussen zit en deze game doet vermoede dat er een PSP komt met touchscreen. De game bevat namelijk de volgende beschrijving:

This is a multiplayer party game in which players spin a wheel that tells them to place their fingers on colored spots on a board. Players lose if their hands become too twisted to place their finger on the chosen spot.

Spelers zullen dus hun vingers op de gekleurde vlakken moeten leggen die op het scherm zullen verschijnen. Deze game bevat dan ook hoogstwaarschijnlijk een touchscreen gameplay. Voorlopig blijft het echter nog bij een gerucht, maar hopelijk komt daar gauw verandering in.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?