Gerucht: PS3 versie van I am Alive verleden tijd?

De game I am Alive van Ubisoft heeft een uniek concept. Alles draait om een grote aardbevingsramp, je dient mensen te redden terwijl je jezelf een weg baant door alle chaos.

Het lijkt erop dat Ubisoft de game niet langer naar de PlayStation 3 zal brengen, op hun officiële site staan alleen nog de platformen PC en Xbox 360 vermeld. Hoe dit ineens gekomen is weet niemand, wellicht dat Microsoft weer met de nodige dollars heeft gesmeten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?