Gerucht: PS3 Slim mogelijk eerder

Een paar dagen geleden werd de PlayStation 3 Slim aangekondigd door Sony. Daarbij liet Sony weten dat de PlayStation 3 nu in de winkels ligt voor 299 euro en dat de PS3 slim in eerste week van september zal verschijnen.

Er is echter één probleem Sony is namelijk gestopt met het leveren van de PS3 en de schappen beginnen leeg te raken. Gelukkig is dit probleem gemakkelijk op te lossen, want nu de PS3's opraken verschijnt de PS3 Slim mogelijk eerder dan de geplande releasedatum.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?