Gerucht: Project Natal eigenlijk een nieuwe console?

Eerder deze week vertelde Shane Kim van Microsoft dat de release van het nieuwe project Natal net zo groot zou gaan worden als de launch van een nieuwe console. Er zijn nu geruchten die dit argument kracht bijzetten, want in de wandelgangen wordt niet gesproken over een nieuwe techniek, maar over een compleet nieuwe console.

Volgens gamesite 1UP zal Natal niet alleen beschikbaar komen voor de Xbox 360, maar ook als een compleet nieuw stukje hardware in de vorm van een nieuwe Xbox console. Deze nieuwe console zal dan niet alleen een Xbox 360 met camera zijn, maar gewoon een heel nieuwe platform (misschien wel Xbox Natal?).

Wat er dan precies aan nieuwe technische snufjes op de console komen is niet duidelijk, maar het moet in ieder geval een betere technologie dan de Xbox 360 zijn. De nieuwe console zou meer kracht hebben dan de Xbox 360, en daarmee tegemoetkomen aan alle ontwikkelaars die de afgelopen tijd hebben gezegd dat het limiet van de Xbox 360 is bereikt.

Helaas is er over geruchten één ding bekend: het kan inderdaad zo zijn, maar we kunnen er ook compleet naast zitten. Maar dat het leuk is om erover te filosoferen, dat zal iedereen met me eens zijn. Wellicht dat de nieuwe console haar levenslicht ziet in 2010, wie weet.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?