Gerucht: Portal 2 naar de PlayStation 3?

De eerste Portal was een groot succes met zijn uitdagende, innovatieve puzzels en de gitzwarte humor. Een maand terug werd Portal 2 aangekondigd voor de pc en Xbox 360.

Een PlayStation 3-versie werd nog uitgesloten, maar dit lijkt nu voorbij. Op de cover van het PSM3 magazine staat namelijk Portal 2 aangegeven. Zou Valve dan toch overstag zijn gegaan en begonnen met de ontwikkeling van een PlayStation 3-versie? De eerste Portal kwam ook op de PlayStation 3, maar deze versie was een port gemaakt door Electronic Arts

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?