Gerucht: Playtonic Games wordt toegevoegd aan Microsoft Game Studios

Geplaatst:
Aangepast: 14 november 2019 18:28

Microsoft heeft niet stil gestaan als het gaat om het aantrekken van nieuwe studio's. Playtonic Games lijkt de line-up verder te gaan versterken.

Het Britse gameontwikkelaar bedrijf Playtonic Games, de makers van de Yooka-Laylee serie, hebben meerdere hints achtergelaten in verband met een potentiële overname van Microsoft. Zo keert Rare legende Ed Bryan terug naar Playtonic Games, wat natuurlijk al voornamelijk bestaat uit werknemers die eerst bij Rare gewerkt hebben. Wat vooral interessant was, is de tweet die Ed Bryan de wereld instuurde. De rugtas is niet geheel zichtbaar, maar het is goed te zien dat het Microsoft logo erop staat. Deze gebeurtenissen komen qua timing ook goed uit, X019 is namelijk om de hoek en tijdens de jaarlijkse show kondigt Microsoft grote verrassingen aan.

We komen hopelijk weer te weten tijdens X019. Het event speelt zich af in Londen van 14 t/m 16 november.

Bron: Trueachievements
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord