Gerucht: PlayStation telefoon aangekondigd?

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Sony is natuurlijk niet alleen bezig met het maken van platforms en games. Sony maakt namelijk ook telefoons onder de naam Sony Ericsson. Vele zullen de Sony Ericsson toestellen wel kennen, maar nu komt Sony wel met een heel speciaal toestel. Sony Ericsson zou namelijk volgens geruchten binnenkort met de PlayStation telefoon komen.

Deze telefoon richt zich natuurlijk vooral op het gamen van snack-sized games. De telefoon bevat namelijk naast een 3,7 touchscreen ook nog eens zijn eigen PlayStation knoppen.

Naast het feit dat de telefoon draait op Android 3.0 is er nog geen releasedatum of prijs bekendgemaakt, wel liet Sony zien hoe het toestel er uit komt te zien. Het toestel is echter nog niet officieel aangekondigd.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer