Gerucht: PlayStation telefoon aangekondigd?

Sony is natuurlijk niet alleen bezig met het maken van platforms en games. Sony maakt namelijk ook telefoons onder de naam Sony Ericsson. Vele zullen de Sony Ericsson toestellen wel kennen, maar nu komt Sony wel met een heel speciaal toestel. Sony Ericsson zou namelijk volgens geruchten binnenkort met de PlayStation telefoon komen.

Deze telefoon richt zich natuurlijk vooral op het gamen van snack-sized games. De telefoon bevat namelijk naast een 3,7 touchscreen ook nog eens zijn eigen PlayStation knoppen.

Naast het feit dat de telefoon draait op Android 3.0 is er nog geen releasedatum of prijs bekendgemaakt, wel liet Sony zien hoe het toestel er uit komt te zien. Het toestel is echter nog niet officieel aangekondigd.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?