Gerucht: PlayStation Network Cards komen naar Europa

Het lange wachten wordt hopelijk eindelijk beloond. Voor gamers zonder creditcard de ultieme oplossing; volgens de laatste geruchten komen de PlayStation Network Cards naar Europa!

Officieel gezien heeft Sony niks aangekondigd, maar naar het schijnt hebben diverse webshops en winkels de cards al in bezit. Per 1 oktober dit jaar zullen te verkrijgen zijn volgens de geruchten. Hoef je niet meer bij je ouders te slijmen of je alsjeblieft hun creditcard mag lenen met een beetje geluk straks.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?