Gerucht: PlayStation 5 krijgt uitbreidbaar SSD geheugen

De PlayStation 5 krijgt uitbreidbaar SSD geheugen. Techsite LetsGoDigital heeft een digitale render gemaakt van deze cartridges.

Afgelopen week gingen er al aan aantal geruchten rond over de nieuwe console van Sony. De PlayStation 5 krijgt namelijk mogelijk cartridges. Naar aanleiding van een nieuw patent dat Sony heeft ingediend voor deze cartridges, konden we eigenlijk wel stellen dat deze voor de PS5 moeten zijn. De vraag is echter of het hier om een ouderwetse game cartridge gaat of iets anders. Volgens techsite LetsGoDigital gaat het hier niet om de game cartridges die we van vroeger gewend zijn. Sony heeft immers altijd met discs gewerkt. Volgens de techsite gaat het hier om SSD cartridges waarmee het geheugen van de console verder uit te breiden is.

PlayStation 5 SSD

De PlayStation 5 verschijnt tijdens de feestdagen in 2020.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?