Gameliner 15 jaar vijftien-daagse

Gerucht: PlayStation 5 krijgt cartridges

Vorige maand is de PlayStation 5 officieel aangekondigd door Sony. Toen werd ook bekendgemaakt dat we de nieuwe console in 2020 al kunnen verwachten. Nu lijkt het erop dat de console gebruik gaat maken van cartridges.

Nu het hoge woord eruit is, is er een nieuw patent opgedoken bij het INPI (Instituto Nacional da Propriedade Industrial) in Brazilië. Sony heeft afgelopen juni een patent ingediend voor een nieuwe game cartridge. Gezien het matige succes van de PlayStation Vita lijkt een handheld met cartridges niet echt voor de hand liggend, dus wellicht zijn deze in ontwikkeling voor de PlayStation 5.

PlayStation Cartridge

De PlayStation 5 verschijnt in 2020.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?