Gerucht: PlayStation 5 komt uit in 2020

Geplaatst:
Aangepast: 17 maart 2024 13:14

Er gaan geruchten rond dat de PlayStation 5 in 2020 gaat uitkomen. Na de leak rond de controller van de PS5 die nep bleek te zijn, lijken de geruchtenmachines zich nu te richten op de mogelijke releasedatum van Sony's nieuwste console.

De reden voor deze datum indicatie is dat Microsoft waarschijnlijk ook in 2020 een nieuwe console gaat uitbrengen. Omdat het voor zowel de PlayStation als de Xbox meer dan zes jaar geleden is dat er een nieuwe console is uitgebracht, denkt men dat het logisch is dat ook Sony volgend jaar met iets nieuws komt. Er is nog weinig bekend over de nieuwe PlayStation. Het enige wat zeker is, is dat de specs hoger zullen zijn dan 10,7 Teraflops.

PlayStation 5 Logo

De officiële releasedatum van de PlayStation 5 is nog niet bevestigd.

Bron: Twisted Voxel

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord