Gerucht: PlayStation 5 heeft geen standaard 4K-resolutie

Had je je voor de nieuwe generatie consoles al verlekkerd aan gamen in standaard 4K-resolutie? Leg die verwachtingen dan nog maar even in de ijskast, want het is voor de PlayStation 5 nog helemaal niet zo zeker of dat gehaald gaat worden.

Op Twitter deelde AestheticGamer zijn zorgen over de prestaties van de PlayStation 5 nadat hij van meerdere ontwikkelaars hoorde dat de console het moeilijk heeft met 4K-games. Volgens de beste man betekent dit dat we veel 'fake' 4K-games mogen verwachten. Dat betekent dus dat bij veel games de resolutie is opgeschaald en dat gaat natuurlijk wel iets ten koste van de kwaliteit. Volgens AestheticGamer zijn diezelfde problemen niet van toepassing op de games op de Xbox Series X. Deze tweet komt in navolging van Jeff Grubb die eerder al soortgelijke zorgen uitte.

De PlayStation 5 verschijnt eind dit jaar op de markt.

BRON AestheticGamer

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?