Gerucht: PlayStation 4 al in 2012?

Ja je leest het goed, er gaat een gerucht rond dat we in 2012 al een PlayStation 4 kunnen verwachten. Mocht dit waar zijn, dan mogen we nu alvast gaan sparen denk ik zo. Als het allemaal klopt namelijk, dan kan de PlayStation 4 een enorm monster gaan worden met het nodige prijskaartje. Wie weet tegen die tijd met een ingebouwde 'Purple-Ray' speler.

Volgens de site PS3Clan.nl zal de PlayStation 4 de nieuwe IBM Power7 CPU gaan gebruiken die in 2010 al op de markt moet komen. Voor de techneuten onder ons, de PS4 zou qua performance rond de 200GFLOPS schommelen. Voor wat concept art en meer specificaties kun je het beste hier kijken. Wie weet wat de toekomst ons zal brengen..

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?