Gerucht: PlayerUnknown's Battlegrounds komt naar PlayStation 4

Geplaatst:
Aangepast: 6 november 2018 12:25

Als we uitgaan van de Koreaanse ratings board dan lijkt het waarschijnlijk dat PlayerUnknown's Battlegrounds naar de PlayStation 4 komt. Het is al vaker voorgekomen dat een game verschijnt op de Koreaanse site, voordat de game officieel wordt aangekondigd.

Ook deze keer lijkt dit een goede aanwijzing voor het uitkomen van de game voor de PlayStation 4. Dit wordt nog eens extra bevestigd, omdat de game ook is gespot op het PlayStation Network database. Een lid van het forum Resetera wijst naar een post op PSNProfiles waar je twee afbeeldingen van PUBG kunt vinden. Een afbeelding verschijnt in je bibliotheek en de ander is een afbeelding van het ‘splash screen’ als de game aan het laden is.

 1

PlayerUnknown’s Battlegrounds is verkrijgbaar voor de Xbox One, pc en misschien over een maand ook op de PlayStation 4. We gaan alvast duimen en houden je op de hoogte.

Bron: Resetera
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot PlayerUnknown's Battlegrounds

Series

-

Uitgever

PUBG Corporation

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Xbox Series

Releasedatum

12 december 2017

Ontwikkelaar

PUBG Corporation

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord