Gerucht: Plants Vs. Zombies 2?

Plants Vs. Zombies is een groot succes. De game komt uit de keuken van PopCap. Deze ontwikkelaar maakte het ook het ernstig verslavende Peggle. In Plants Vs. Zombies moet je bloemen planten om je eigenaar te beschermen tegen zombies. Deze bloemen hebben allemaal hun eigen speciale kracht.

Vandaag is er een afbeelding op het internet verschenen die hint naar een mogelijk vervolg op Plants Vs. Zombies. Op de afbeelding staat; 'Save the date. August 2, 2010'. Daaronder staan de initialen S.F met daarboven een krabbeltje wat lijkt op de Golden Gate Bridge bij San Francisco. De kans is groot dat de nieuwe Plants Vs. Zombies dus in San Francisco plaatsvindt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?