Gerucht: Phoenix Wright komt mogelijk naar Xbox Game Pass

Geplaatst:
Aangepast: 7 december 2020 13:55

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy komt binnenkort mogelijk naar de Xbox Game Pass. Het gerucht begon bij een Twitter-interactie.

De officiële Twitter-account van Dragon Quest liet weten dat de Dragon Quest-serie naar de Xbox Game Pass gaat komen. Het officiële Twitter-kanaal van Ace Attorney ,dat al maanden niet echt actief is, reageerde hier op met een bedenkelijke smiley. Uiteindelijk wordt er nog op gereageerd door het Twitter-kanaal van Xbox Game Pass, die het gerucht eigenlijk wel zo'n beetje bevestigd. Het zou natuurlijk ook gewoon een potje grappen en grollen tussen twee social media teams kunnen zijn, maar wie weet zit er een kern van waarheid in. Aangezien de Ace Attorney account amper actief is geweest, op een korte post in november en een retweet in juli na, zou je zeggen dat het om meer gaat dan een grap.

De tweet werd op 4 december geplaatst.

Bron: Trueachievements

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy

Series

-

Uitgever

Capcom

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Nintendo 3DS, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

9 december 2014

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord