Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 9 december 2014
  • Platformen Pc, Nintendo 3DS, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Gerucht: Phoenix Wright komt mogelijk naar Xbox Game Pass

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy komt binnenkort mogelijk naar de Xbox Game Pass. Het gerucht begon bij een Twitter-interactie.

De officiële Twitter-account van Dragon Quest liet weten dat de Dragon Quest-serie naar de Xbox Game Pass gaat komen. Het officiële Twitter-kanaal van Ace Attorney ,dat al maanden niet echt actief is, reageerde hier op met een bedenkelijke smiley. Uiteindelijk wordt er nog op gereageerd door het Twitter-kanaal van Xbox Game Pass, die het gerucht eigenlijk wel zo'n beetje bevestigd. Het zou natuurlijk ook gewoon een potje grappen en grollen tussen twee social media teams kunnen zijn, maar wie weet zit er een kern van waarheid in. Aangezien de Ace Attorney account amper actief is geweest, op een korte post in november en een retweet in juli na, zou je zeggen dat het om meer gaat dan een grap.

De tweet werd op 4 december geplaatst.

BRON Trueachievements

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?