Resident Evil Remastered

  • Ontwikkelaar Capcom
  • Eerste releasedatum 20 januari 2014
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Gerucht over speciale Resident Evil Bundel

Er is weer eens een gerucht in de game-industrie. Op 13 maart zal de release van Resident Evil 5 plaatsvinden. Nu schijnen Microsoft en Capcom een speciale Resident Evil-bundel te hebben samengesteld, maar geen bundel zoals we die wel vaker in de winkels hebben zien liggen. In deze bundel treffen we namelijk een rode Xbox 360 aan. De bundel zal de volgende dingen bevatten:

* 1 x een rode Xbox 360
* 1x een rode Xbox 360-controller
* Resident Evil 5: de game
* Resident Evil 5: NXE theme
* Downloadcoupon voor Super Street Fighter II Turbo HD

Aangezien het hier om een gerucht gaat, is er geen zekerheid of de bundel ook daadwerkelijk in de winkels komt te liggen. Over een datum of prijs is eveneens nog niets bekend.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?