Unravel

  • Ontwikkelaar Coldwood Interactive
  • Eerste releasedatum 9 februari 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Gameliner score

Gerucht: Originele Unravel komt naar Nintendo Switch

De originele Unravel komt wellicht naar de Nintendo Switch. De game is namelijk voor de Switch gespot op een rating board.

Unravel verscheen in 2016 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De EA Originals-titel volgt het verhaal van Yarny, een gebreid wollen poppetje. De puzzel-platformer bleek erg populair te zijn en al gauw volgde er een tweede deel. Unravel Two verscheen in 2018 en deed toen ook de Nintendo Switch aan. Het eerste deel is tot nu toe nog niet op deze Japanse console verschenen, maar daar komt wellicht binnenkort verandering in. De originele Unravel is namelijk gespot op het Brazillian Classification Board waar het een leeftijdsclassificatie heeft gekregen. Betekent dit dat de game dan binnenkort ook beschikbaar is op de Nintendo Switch? Het is natuurlijk mogelijk dat de game na bijna vier jaar alsnog de Switch aandoet. Het is echter ook aannemelijk dat het hier misschien zelfs om een remaster gaat die op alle platformen, inclusief die van Nintendo, opnieuw uitgebracht wordt. Hopelijk laat EA gauw van zich horen.

Unravel1

Unravel is momenteel te spelen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?