Gerucht: Ook een 250 GB-versie van PS3 slim?

De website PS3 Newsontdekte vandaag dat Sony ook een 250 gigabyte-versie van de PS3-slim in de planning heeft staan. Gisteren nog werd de PS3 Slim officieel aangekondigd op de persconferentie van Sony op de gamescom in Keulen.

Onze bron ontdekte dit nieuwe model via FCC, de Amerikaanse overheidsdienst die verantwoordelijk is voor alle telecommunicatie in de Verenigde Staten. Sony probeerde de pers te misleiden door het product te registreren onder een valse bedrijfsnaam, Sand Dollar Enterprise.

Onze bron vergeleek het adres van Sand Dollar Enterprise met dat van Sony en hij vond een overeenkomst. Ook de contactpersoon van Sand Dollar Enterprise, Riley Russel, is de belangrijkste advocaat van Sony Amerika. Het lijkt er dus op dat dit gerucht weleens kan kloppen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?