Check hier alle E3 2021-content

Injustice 3

  • Ontwikkelaar NetherRealm Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Gerucht: Onthulling Injustice 3 komt eraan

Er is een grote kans dat Injustice 3 binnenkort onthuld gaat worden. Comic-schrijver Tom Taylor werkt namelijk aan de comics voor Injustice 3.

Injustice, de fighter ontwikkeld door NetherRealm Studios, volgt de verhalen van verschillende personages uit het DC Comics-universum. Het meest recente deel, Injustice 2, verscheen in 2017. Van beide Injustice-games zijn ook comics uitgekomen die dienen als prequels voor het verhaal dat zich in de games afspeelt. Comic-schrijver Tom Taylor, die het gros van het schrijfwerk voor de eerste twee Injustice comics heeft gedaan, plaatste onlangs op Twitter een teaser voor een nieuwe Injustice comic. Als we er vanuit gaan dat de vorige twee comics gelinkt zijn aan de games, betekent dit dus niet alleen dat er een nieuwe Injustice comic aan zit te komen, maar ook een bijbehorende game. Eerder was wel al bekend dat NetherRealm Studios op zoek was naar ontwikkelaars die de studio kunnen helpen om Mortal Kombat en Injustice naar de next-gen consoles te brengen. Wordt Injustice 3 wellicht een next-gen game?

Als we de tweets van Tom Taylor mogen geloven, zit een aankondiging van Injustice 3 er zeker aan te komen. Hopelijk leren we binnenkort meer.

BRON Tom Taylor

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?