Check hier alle PlayStation State of Play content

Gerucht: Online co-op voor Mario

Vroeger waren ze concurrenten, later liet uitgever Nintendo de twee populaire game karakters samenwerken. Het gaat natuurlijk over Mario en Luigi. De twee werkten al samen in Super Mario Galaxy en New Super Mario Bros. Wii.

Op dit moment kun je alleen nog maar offline samen met je vrienden spelen, maar binnenkort wordt het mogelijk om dit ook online te doen, zo meldde Shigeru Miyamoto in Official Nintendo Magazine. Uiteindelijk gaan we dus toch online met Mario, maar de vraag blijft wanneer dat precies gaat gebeuren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?