Gerucht: Octopath Traveler komt naar pc

Geplaatst:

Octopath Traveler komt binnenkort naar de pc. Er is onlangs namelijk een beoordeling voor een pc-versie van de game opgedoken op het Koreaanse Ratings Board.

Op de website van het Game Rating and Administration Committee of Korea is onlangs een beoordeling opgedoken voor Octopath Traveler. De beoordeling is voor een pc-variant van de game, die we tot nu toe alleen hebben gekend als een Nintendo Switch-titel. De beoordeling is inmiddels alweer van de site verwijderd, maar op het gameforum ResetEra is een screenshot van de beoordeling geplaatst door een gebruiker die Rodjer heet. Hierop is ook duidelijk te zien dat de beoordeling gaat om een pc-versie van de game. Er is verder nog niets bevestigd door Square Enix of door Nintendo, maar een beoordeling op een Ratings Board duidt meestal op een release die niet heel ver in de toekomst ligt.

Octopath Traveler is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. Wellicht kunnen pc-gamers binnenkort ook genieten van de bekende JRPG.

Bron: ResetEra
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Octopath Traveler

Series

-

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

13 juli 2018

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord